مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خشکبار تیزابی مضر است

تیزاب جهت مراقبت و جلوگیری از فساد و ماندگاری بیشتر مواد مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده میتواند با هموگلوبین خون ترکیب شود و میتواند بیماری های خطرناکی را به دنبال داشته باشد. در خرید خشکبار دقت نمایید که با تیزاب خشک نشده باشند. نمونه بارز آن کشمش های تیزابی است. برای مثال کشمش۳ نوع دارد: آفتابی، تیزابی، انگوری. کشمش، میوه رسیده و خشک انگور است. کشمش آفتابی به میوه رسیده انواع مختلف انگور بی دانه اطلاق می شود که با تابش مستقیم آفتاب خشک شده و به رنگ قهوه ای در می آید. در حالی که کشمش انگوری به رنگ زرد کهربایی تا قهوه ای روشن موجود است و همراه دود گوگرد خشک می شود اما برای تولید انگور تیزابی از محلول های قلیایی استفاده می شود که محصول نهایی دارای رنگ زرد روشن تا قهوه ای خرمایی است. با توجه به نحوه توزیع انواع کشمش های موجود در بازار و امکان وجود آلودگی های میکروبی، آفت زدگی، میزان روغن، بقایای سموم و گوگرد محصول بیشتر از حد مجاز به مصرف کنندگان توصیه می شود که پیش از مصرف، کشمش را با آب شست وشو دهند تا روغن های معدنی، گرد و غبار و سایر آلودگی های احتمالی که در سطح محصول وجود دارند، به حداقل ممکن برسند.

🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی آقای دکتر سید کاظم کاظمینی برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  توصیه

دیدگاه ها