مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت کشک زرد

مواد لازم:

سیر: ۱-۲ عدد،

کشک و روغن : به میزان لازم،

پیاز و سیب زمینی متوسط : هرکدام یک عدد،

گوجه فرنگی متوسط: ۲عدد،

زردچوبه –فلفل-نمک: به مقدار دلخواه.

دستور پخت: روغن را در ماهیتابه ریخته و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید. بعد گوجه خرد شده و ادویه ها را نیز اضافه کرده و در آخر کشک را به میزان لازم و کم کم در قابلمه میریزیم و آب جوشیده به آن اضافه کرده و صبر میکنیم سیب زمینی آن کاملا نرم شود . ۲۰ دقیقه قبل از سرو سیر را اضافه نمایید. می توانید کمی نعناداغ برای تزئین استفاده کنید.

خواص: این غذا کاهش دهنده فشار خون و خاصیت ضد سرطانی دارد و بدلیل داشتن کشک فراوان برای سلامت استخوان ها و سلامت قلب بسیار مفید است.
دکتر مهدی فهیمی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها

  • ارسال شده در دی ۲۶, ۱۳۹۶ ۲۱:۱۹

    صادقی

    سلام گوجه و کشک طبع متضادی باهم دارن و نباید با هم خورده شن