مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

انواع میوه جات و مزاج آنها

خداوند متعال نعمت‌ های فراوانی را برای انسان آفریده که از جمله آنها انواع گوناگون میوه‌ هاست. چون بدن انسان به املاح و ویتامین‌ های زیادی نیاز دارد، میوه‌ های فراوانی در طبیعت وجود دارد بهتر است انسان بطور معمول از تمام میوه جات استفاده کند تا بدن او هرگز دچار کمبود املاح یا ویتامین نشود. توصیه می‌ شود میوه جاتی را که می‌ توان با پوست خورد، به همان شکل مصرف شوند. هسته و دانه همه میوه جات ضد انگل هستند و از این رو از عجایب آفرینش است. بهتر است هر میوه‌ای در همان فصل خود استفاده شود. میوه جات منبع عظیمی از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان ها هستند که علیه رادیکال‌های آزاد (مواد پیش سرطانی) موجود در بدن انسان وارد عمل شده و آنها را از بین می‌برد. میوه جات و سبزیجات قوی‌ترین دارویی هستند که انواع سرطان‌ها را سرکوب می‌کنند. میوه در واقع دارویی است خدادادی و خوشمزه برای درمان تمام بیماری‌ها.
میوه جات و مزاج آنها:سیب مرکز القوی و گرم و خشک است. گلابی گرم و تر، انار سرد و تر، خرما گرم و خشک و به معتدل است. قیسی و گیلاس گرم و تر است. شفتالو، آلبالو و آلو سرد و تر هستند. زیتون رسیده گرم و تر ولی زیتون کال سرد و خشک است. زرد آلو سرد و تر، موز معتدل، گوجه سبز سرد و خشک، آناناس گرم و تر و آلوبخارا سرد و خشک است. پاپایا (خربزه درختی) گرم و تر، آلو سیاه سرد و تر، انبه گرم و تر، آلو زرد و ازگیل سرد و خشک و کُنار خشک است. شلیل و ذغال اخته سرد و تر، انگور گرم و تر و زالزالک سرد و خشک است.

منبع: کتاب مجموعه کامل دائرة المعارف تغذیه، داریوش صالحی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  مزاج‌شناسی

دیدگاه ها