مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

غذاهایی که تولید جوش می‌کنند

از نظر دکتر روح الله شعرا :

غذا در بدن چندین مرحله هضم می شود و در هر مرحله مواد زائدی از آن باقی می ماند. اگر بدن از دفع این مواد زائد عاجز بماند برای اینکه به اعضا مهمی مثل مغز و قلب آسیب نرساند آن را به اعضای کم اهمیت‌تر مثل پوست و مفاصل روانه می‌کند. اگر این مواد غلیظ و با طبیعت گرم باشند و به پوست روانه شوند می‌توانند تولید کننده‌ی جوش باشند. بر این اساس غذاهایی که تولید جوش می‌کنند باید هم غلیظ و هم گرم باشند مثل گردو، پسته، خرما، موز، سس های تند و گوشت شتر. جهت رفع این ضرر از غذاهای مذکور می‌توان آنها را با ترشی جات طبیعی مثل آب‌نارنج،  آب‌انار و آبلیمو میل کرد. همچنین مصرف آنها با ادویه های گرم و لطیف کننده مثل دارچین علی‌رغم گرمی این ادویه ها به علت رفع غلظت غذاهای مذکور کارساز است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها