مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

انواع ریشه‌ها و مزاج آنها

ریشه‌ ها بهترین و بیشترین املاح و مواد معدنی را دربردارند و بهترین و صحیح‌ ترین روش استفاده از آنها در درجه اول به صورت خام و تازه و در درجه دوم به روش بخار پز است. ریشه‌ ها و نوع مزاج آنها: شلغم، گرم و تر. ترب سیاه، گرم و خشک. ترب سفید، گرم و خشک. شقاقل، گرم و تر. سیر ، گرم و خشک. سیب زمینی ، سرد و تر. سیب زمینی‌ترشی، کمی گرم و تر. هویج فرنگی، گرم و تر. زردک،گرم و تر. کلم قمری، گرم و تر. پیاز، گرم و خشک. موسیر، گرم و خشک. چغندر، معتدل و کمی گرم. چغندر قند، معتدل و کمی گرم.

منبع: کتاب ” مجموعه کامل دائرة المعارف تغذیه” از آقای داریوش صالحی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  مزاج‌شناسی

دیدگاه ها