مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

آیا قارچ غذای خوبی است؟

اخیراً  قارچ را غذای سلامتی معرفی می کنند، حال آنکه در طب سنتی آنرا باعث ایجاد اخلاط غلیظ و ناپسند می دانند که می تواند منجر به بروز بیماریهای متعددی چون فراموشی، پیسی و دردهای مفصلی شود. مصرف قارچ در افراد سالم باید بسیار محدود و در برخی بیماران باید ممنوع شود. قارچ را باید با ادویه تند مزه‌ای مثل پونه پخت. آنچه در احادیث طبی در مدح قارچ ذکر شده معمولاً مربوط به استفاده موضعی آب آن در چشم است و نه مصرف خوراکی آن.

🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی آقای دکتر روح الله شعرا برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها