مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طرزتهیه دمنوش به

از نظر دکتر محمد عسكر فراشاه :

طرزتهیه دمنوش به:
“به” رسیده ایرانی را انتخاب نموده ،کاملا شسته وپرز آن را بگیرید. آنرا درقطعات ریز رنده نموده، با گرمای ملایمی نظیر شوفاژ یا بخاری کم کم خشک نمایید. سپس در ماهی تابه داغ تفت داده شود تا به رنگ قهوه ای درآید. حالا بگذارید خنک شود. برای تهیه “دمنوش یک قاشق غذاخوری برای یک قوری کفایت می کند. برای خوش رنگ شدن و افزایش اثرات قلبی آن می توانید مقدار بسیار اندکی زعفران به آن اضافه نمایید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها