مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

آجیل و مغزهای گیاهی و مزاج آنها

آجیل‌ها مانند بادام، گردو، فندق و پسته و نظایر آن منبع غنی پروتئین‌ها و ویتامین‌ها و دیگر مواد لازم برای بدن انسان مثل املاح معدنی هستند. مغزها مخصوصاً بادام، فندق و پسته حاوی ۲۰ نوع پروتئین هستند. با استفاده معقول از آنها نیازهای بدن ما مرتفع می‌شود و دچار کمبود نخواهیم شد. آجیل‌ها انرژی زیادی را در بدن انسان تولید می‌کنند. مغزهای گیاهی و مزاج آنها: گردو گرم و خشک، بذرک سیاه گرم و خشک، بلوط سرد و خشک، بادام هندی گرم و خشک، بذرک قهوه‌ای گرم و خشک، پسته گرم و خشک، بادام درختی تازه کمی گرم و تر، شاه بلوط سرد و خشک، خشخاش سرد و خشک، فندق گرم و خشک، شاه دانه گرم و خشک، نارگیل گرم و خشک، تخمه آفتابگردان گرم و تر، بادام زمینی گرم و تر، تخمه کدو سرد و تر، بادام کوهی گرم و خشک، تخم هندوانه سرد و تر، تخمه خربزه گرم و تر، تخمه گرمک سرد و تر، کنجد گرم و تر، تخمه دستنبو گرم و تر، تخمه طالبی گرم و تر، بهترین روش استفاده از چهار مغز (گردو، بادام، فندق و پسته): به صورت شیرهای گیاهی و یا به جای یک وعده غذایی اصلی (از هر کدام ۵/۱۲ گرم) همراه با کمی عسل یا خرما یا کشمش یا توت خشک و یک عدد میوه فصل (در طول یک شبانه روز) است. این مقدار آجیل یاد شده در مقایسه با گوشت از چهار برابر انرژی غذایی برخوردار است. حدالمقدور مغزها خام و تازه باشند. برای نگهداری از مغزها از جای خشک و خنک استفاده کنید.

منبع: کتاب ” مجموعه کامل دائرة المعارف تغذیه” از آقای داریوش صالحی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  مزاج‌شناسی

دیدگاه ها