مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

درمان سوزش معده

از نظر غلامرضا کرد افشاری :
از دیدگاه طب سنتی سوزش معده و ترش کردن آن می تواند به دلیل رطوبت زیاد در دهانه معده باشد. در این صورت احساس سوزش و ناراحتی در معده با گرسنگی بهبود می یابد اما با مصرف غذا تشدید می شود. علت دیگر سوزش و ترش کردن معده ریختن زیاد از حد خلط سودای ترش بر دهانه معده است که در این صورت سوزش با غذا خوردن تسکین می یابد و گرسنگی آن را بیشتر می‌ کند. پرهیز از غذاهای غلیظ و نان‌هایی مثل نان فطیر که هضم خوبی ندارد توصیه می‌شود. اگر علت سوزش از رطوبت معده باشد، بهتر است به عنوان غذا از گوشت‌های لطیف و سریع‌الهضم آن هم به صورت کباب شده استفاده شود. اگر دلیل سوزش به دلیل سودایی شدن معده است، مصرف شربت سکنجبین به این افراد توصیه می‌شود. همچنین مخلوط کنجد با نبات نیز درد و سوزش معده را برطرف می‌کند. استفاده از دم کرده بابونه، نعناع، رازیانه و بادرنجبویه نیز سوزش معده را تسکین می‌بخشد. توصیه می‌شود انجیر خشک به همراه آلو برای درمان ناراحتی‌های معده مصرف شود. همچنین مصرف شوید و عسل نیز توصیه شده است. این بیماران می‌توانند از غذاهای آب‌پز مانند کته شوید یا کته گشنیز به همراه مرغ یا گوشت گوسفند و آبگوشت استفاده کنند اما در مقابل از غذاهای سرخ‌کردنی، نفاخ، دیرهضم و غلیظ پرهیز کنند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها