مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

شلغم یک ضدعفونی کننده است

در شلغم يك آنتى بيوتيك قوى موجود است. به اين جهت، باوجود اينكه داراى مقدار زيادى مواد قندى قابل جذب است، با اين همه هيچ گاه تحت تأثير ميكروب هاى هوا فاسد نمى شود و خوراكى هايى را كه با شلغم مى پزند ديرتر فاسد مى شوند. شلغم معده و روده ها را ضدعفونى مى كند. شلغم داراى فسفر، كلسيم، آهن، يد، گوگرد و ويتامين هاى «آ»، «ب» و «ث» بوده و به اين جهت براى تقويت باه و تقويت عمومى بدن مفيد است. شلغم از سبزى هاى نادرى است كه داراى آرسينك هستند و اين ماده در درجه اول براى بيمارى هايى كه علت آن فقر غذايى، تحليل قوا و سل است، بسيار مفيد است.

نام کتاب : مجموعه آثار دکتر سید جلال مصطفوی کاشانی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها