مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

آلزایمر

از نظر دکتر هاله تاج الدینی:

آلزایمر به شکل هشدار دهنده ‎ای در حال افزایش است:
میزان شیوع بیماری آلزایمر بعد از ۶۵ سالگی به ازای هر پنج سال دو برابر می ‎شود، به طوری که ۴۰ تا ۵۰ درصد سالمندان بالای ۸۵ سال جامعه مبتلا به این بیماری هستند و افزایش سن، مهمترین عامل خاطر برای ابتلا به این بیماری است. سالمندان از خوردن غذاهای سودا‌‌ زا مانند عدس، بادمجان، گوشت گاو، گوشت خشک شده، غذا‌های شور یا نمک سود و غذاهای بلغم‌‌زا مانند ماهی، هندوانه و خیار پرهیز کنند. افرادی که دچار بیماری آلزایمر و فراموشی شده اند برخی از مواد غذایی مانند مغز بادام، فندق، نارگیل و گردو، انجیر خشک و مویز سرخ را در برنامه غذایی خود داشته باشند. مصرف زیاد پیاز، خوردن سیب ترش، زیاد‎روی در مصرف گشنیز، باقلا، قارچ، لوبیا، سیر و کلم در کتب طب سنتی به عنوان عوامل ایجاد نسیان یاد شده است و پرهیز از آنها را برای بیماران مبتلا به آلزایمر توصیه می شود. زیاده ‎روی در مصرف آب سرد از مضرترین چیزها برای ایجاد فراموشی است. برای پیشگیری از فراموشی، پیاده روی و ورزش سبک مانند حرکت دادن دست ها و پاها توصیه می شود و از انجام ورزش ‎‌های سنگین و خسته ‎کننده پرهیز کنید. افزایش فعالیت ‎های مغزی با کمک خواندن، حفظ کردن و به یادآوردن مطالب، این فعالیت‌ها به منزله ورزش مغز در نظر گرفته شده است و از مواردی است که برای جلوگیری از نسیان مفید است .

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها