مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سوسیس و کالباس صددرصد گیاهی

چندی است که در برخی مغازه‌ ها و فروشگاه‌ ها، سوسیس‌ ها و یا کالباس‌ هایی عرضه می‌ شود که اگرچه به ادعای فروشنده و یا تولیدکننده، صددرصد گیاهی و بدون استفاده از گوشت‌ های فرآوری‌ شده معرفی می‌ شوند اما از نظر طعم، بافت و رنگ با نمونه‌ های تهیه‌ شده از گوشت هیچ تفاوتی ندارند. صحت این مدعا و سلامت‌ محور بودن این محصولات را تا حدود زیادی نادرست است. این محصولات برخلاف ادعای فروشندگان و تولیدکنندگانشان، کاملا هم گیاهی نیستند، چون در فرمول تهیه آنها از تخم مرغ نیز استفاده شده و با این‌که مصرفشان نسبت به فراورده‌های حاوی گوشت ارحجیت دارد، با این حال مصرف زیاد و مداوم آنها نیز به دلیل دربرداشتن رنگ و مواد افزودنی توصیه نمی شود.
منبع: دکتر محمد حسین عزیزی _ سلامت آنلاین

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها