مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سرخ کردن با روغن زیتون

هر روغنی در یک درجه حرارت خاص شروع به سوختن می کند که به آن نقطه دود می گویند. این درجه حرارت در روغن زیتون پایین است. بنابراین سرخ کردن با روغن زیتون باید با درجه حرارت بسیار پایین و در طول زمان صورت پذیرد.
روغن زیتون بنا بر نظر ابن سینا به معده سازگار تر از روغن کنجد برای خوردن است

🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی آقای دکتر روح الله شعرا برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها