مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

مصلحات انواع غذاها

مصلح اقسام مختلف کدو نمک، نعناع، فلفل و میخک است. مصلح گوجه فرنگی روغن زیتون و در نهایت مصلح هندوانه عسل والبته پوست هندوانه است.

مصلح پنیر گردو است،

مصلح سرکه سیاهدانه است،

مصلح عدس کشمش

و مصلح برنج شوید یا زعفران یا زیره سیاه می باشد.

اگر انار و پرتقال خوردید مصلحش گلپر است و مصلح ماست و دوغ، آویشن‌، موسیر، نعناع و پونه هستند. نان مصلحش کنجد یا زنیان است. خامه مزاج سرد و تر دارد و مصلحش عسل است. همچنین مزاج ماهی نیز سرد و تر است و مصلحش گردو یا زیتون یا خرما می باشد. مصلح قره‌قروت سیاهدانه است. بهتر است عسل را با کره بخورید که مصلح کره عسل است. کشک مزاج سرد و خشک دارد به خصوص سرد و خشک ها باید آن را با سیر یا نعناع خشک مصرف کنند. مصلح پیاز  سرکه‌، آب انار است و مصلح چغندر، خردل است، همچنین پختن چغندر با عدس نیز گرمی و خشکی آن را می گیرد. مصلح سیر نیز پختن آن با آب و نمک و گشنیز است. مصلحات هویج، انیسون و روغن زیتون هستند. مصلح سیب زمینی دارچین، زنجبیل یا نمک است، مصلح بادمجان نمک، روغن گاوی تازه، گلپر است، مصلح خربزه آب انار تازه، سرکه است .

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها