مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

اهمیت جویدن غذا

طب سنتی ایران جایگاه ارزشمندی برای هضم غذا و مرحله دهانی آن قائل شده است و حکمای ایرانی چهار مرحله برای هضم  غذا ذکر نموده اند که اولین مرحله آن مرحله دهانی – معده ای می باشد . با توجه به نقش ویژه ای که طب سنتی ایران برای جویدن کافی و صحیح غذا با توجه به نقش مهم و متقابل آن بر هضم غذا قائل است، در تدابیر تغذیه ای این طب از جویدن کافی و صحیح غذا به عنوان یک گام اصلی در هضم اول غذا(هضم دهانی- معدی) یاد شده است. بنابراین با تأکید مجدد و ویژه بر جویدن غذا یک پیام وجود دارد: «آن قدر هر لقمه غذا را بجوید که شیرابه گردد.(هر لقمه ۳۳ بار جویده شود.»

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها