مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

قبل از خوردن، شیر را بجوشانید

در مورد اکثر شیر ها خصوصا شیر بز، این نکته حائز اهمیت است که باید شیر را پس از جوشاندن مصرف نمود.
روش جوشاندن شیر: به اندازه یک چهارم حجم شیر، آب اضافه نمایید. سپس روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا آب اضافه شده تبخیر شود. این شیر، جوشیده حساب می شود. نوشیدن شیر با شکر، نیکو کننده رنگ رخسار است و باعث خوشرنگی چهره می شود. خصوصا در مزاجهای گرم و خشک. البته افرادی که معده های ضعیفی دارند، باید در مصرف آن دقت نمایند.

🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی سرکار خانم دکتر الهام قدمی یزدی برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها