مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

روش صحیح دم‌کردن چای

آب را بجوشانید تا یک‌پنجم آن بخار شود. سپس به ازای هر نیم لیتر از آب جوشیده، سه تا پنج گرم چای خشک بیافزایید و روی آن را با حوله بپوشانید. پس از نیم ساعت دم‌نوش را صاف کرده، با شیرینی مناسب میل نمایید.
مصلحات چای: در افراد گرم‌مزاج: شیرجوشیده یا فوفل، در افراد سردمزاج: مشک، قرنفل یا میخک، بادیان ختایی، زنجبیل، چوب دارچین، هل، زعفران.

منبع: کتاب مجموعه مقالات مکتب طب ایرانی، استاد محمد عبادیانی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها

  • ارسال شده در دی ۵, ۱۳۹۶ ۱۶:۰۱

    ویدا

    سلام ممنون از کانالتون خیلی مفیده من همیشه مطالب کانال رو میخونم و استفاده میکنم پیروز باشید و ادامه بدید 😊