مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت خورشت پسته

مواد لازم: پسته نیم كیلو (مغز شده و آسیاب كرده)، گوشت نیم كیلو (گوسفندی بدون چربی خورشتی)، پیاز ۱ عدد، روغن به میزان لازم، آبغوره نصف پیمانه، شكر ۲ قاشق غذاخوری، نمك به میزان لازم، فلفل به میزان لازم.

طرز تهیه: ۱- ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه ۶ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید. ۲- مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست های پسته را که ته‌نشین می‌شوند دور بریزید. ۳- اگر از پسته‌ی پوست شده و یا خلال پسته استفاده می‌کنید این کار لازم نیست و خورشت سبزتری خواهید داشت. ۴-پیاز را بسیار ریز کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد کرده و در
آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.۵-پسته ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید.۶-فلفل و آب خورش را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو) وقتی گوشت خورش نیم پز شد نمک خورش را
اندازه کنید و بعد از پختن گوشت آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید. ۷-بعد از جا افتادن خورش آن را همراه با چلو سرو کنید.
خواص: این خورش طبیعت گرمی دارد و برای فصل های سرد سال مناسب است. مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند. خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند. مغز و ذهن را تقویت می کند. برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است. برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود. پسته معده را تقویت می کند. برای تسکین سرفه مفید است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها