مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

مناسب‌ترین زمان‌های نوشیدن چای

یک ساعت پس از خوردن غذاهای چرب و سنگین (کمک به هضم غذا و به‌ویژه چربی‌ها، بهبود جریان خون در عروق معده و بدن). پس از فعالیت‌های بدنی یا فکری (رفع خستگی و تسکین ناراحتی‌ها). پس از برخی داروها با مشورت پزشک (تسریع اثر دارو). بین وعده‌های غذایی به عنوان نشاط‌ آور. در صورت احساس ماندن غذای قبلی در معده. احساس سنگینی در معده، آروغ و نفخ زیاد. تشنگی‌های کاذب ناشی از اخلاط لزج در معده مانند تشنگی پس از خوردن کله‌پاچه و ماهی.
منبع: کتاب مجموعه مقالات مکتب طب ایرانی، استاد محمد عبادیانی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  سبک زندگی

دیدگاه ها