مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

ترشی و بیماری های اعصاب و روان

بیماری های اعصاب و روان مانند افسردگی ناشی از غلبه سردی و خشکی بر مغز است. لذا انواع مواد غذائی ترش مانند سرکه، آبلیمو، آبغوره، تمر و لواشک، لیموترش تازه، میوه های ترش و انواع ترشی بدلیل مزاج سرد و خشکی که دارند وضعیت این افراد را بدتر می کنند. اضافه کردن کمی چاشنی ترش به غذا در حد طعم دار کردن آن اشکالی ندارد به شکلی که هر کسی غذا را مصرف کرد نگوید غذا ترش است.

🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی سرکار خانم دکتر فاطمه نجات بخش برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها