مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

ماکارونی؛ فرصت یا تهدید!؟

گندم از بهترین گیاهان برای تغذیه انسان است. از گندم می توان بهترین و بدترین غذاها را تهیه کرد.

نان خوب پخته، با کمی سبوس یا بی سبوس و بسیاری از انواع شیرینی جات سنتی مثل حلوا از غذاهای خوب تهیه شده از گندم هستند. نانهای خوب نپخته مثل نان ساندویچی، نان های دارای سبوس کامل و نیز بسیاری از انواع شیرینی جات قنادی از غذاهای مضر هستند که با همان گندم تهیه می شود.

ماکارونی نیز از گندم با پخت ناقص تهیه می شود و غذای مفیدی نیست
چه ساده
چه طرح دار!
چه اسپاگتی
چه لازانیا
چه معمولی
چه غنی شده
چه سمولینا!…

این غذا اگر خوب دم شود کم ضرر اما نفاخ و چاق کننده است.

اما اگر به بهانه هایی مثل حفظ ویتامینها به صورت دم نشده استفاده شود موجب انسداد عروق ریز، غلظت خون، ناهنجاری های گوارشی و بسیاری از بیماریهای دیگر خواهد شد.

🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی آقای دکتر روح الله شعرا برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها