مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

نفخ شکم

از نظر دکتر ریحانه معینی :

مصرف غذاهای نفاخ مانند لوبیا، انواع فست فودها و ضعف سیستم هضم سبب ایجاد صداهای شکمی ( قراقر) در افراد می شود، پرهیز از مصرف این نوع از غذاها وصرف غذا با حجم کم در وعده های غذایی معین و منظم و دست کشیدن از خوردن غذا قبل از سیری کامل موجب تقویت دستگاه هاضمه و به دنبال آن کاهش نفخ، قراقر خواهد شد. در صورتی که با وجود تلاش دستگاه گوارش باد ایجاد شده در شکم، از راه دهان و از راه مقعد دفع نشود در شکم به گردش درآمده و موجب تولید صدا می شود. بطوریکه باد بوجود آمده در شکم حبس شده و با حرکت در طول روده ها به ویژه هنگام عبور از روده کوچک تولید صدا می نماید. در تمام این موارد درمان شامل تغییر رژیم غذایی و مصرف گلاب گرم کرده در زمان شدت علایم است. دم کرده زیره سبز نیز سردی روده ها را بهبود می بخشد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها