مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

غذاهای عطش بر و عطش آور

از نظر دکتر چوپانی:

طبق کتاب منافع الغذیه رازی برخی غذاها عطش آورند و برخی عطش برند. غذاهای عطش آور: غذاهای شور و نمک سود، بریان و کباب، حلواهای گرم، اسفیدبای پرادویه، پیاز، زیره، پنیر کهنه موجب ایجاد عطش میشوند و تخم بادیان، آب بادیان، تخم خرفه، سماق، سرکه با آب عطش بر هستند و موجب از بین رفتن تشنگی می شوند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها