مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص میوه به (۲)

جالب است بدانیم که خوردن انواع میوه به (از لحاظ مزه یعنی شیرین، ترش و ملس)، در درمان وسواس کمک کننده است البته مزه شیرین بهتر است. پس اگر از وسواس رنج میبرید، میوه به را در برنامه روزانه خود بگنجانید.
بوییدن میوه به، به کاهش حالت تهوع کمک می نماید. حتی در خانم های باردار که دچار حالت تهوع حاملگی هستند، قابل استفاده است. از دیگر خواص میوه به این است که تقویت کننده دهانه ورودی معده است و به کاهش علایم ریفلاکس و ترش کردن، کمک می نماید. خصوصا در خانمهای باردار علاوه بر حفظ جنین، استفاده از آن پس از وعده های غذایی می تواند به کاهش علایم ریفلاکس آنها کمک کننده باشد. برای این مورد استفاده از به بخار پز شده مفید تر است.

🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی سرکار خانم دکتر الهام قدمی یزدی برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  گیاهان دارویی

دیدگاه ها