مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

مضرات ترشی برای افراد کم خون

هر ماده غذائی که طعم ترش داشته باشد مانند سرکه، آبلیمو، آبغوره، انواع ترشی، غذاها و میوه های ترش، تمر و لواشک ترش، با خونسازی منافات داشته و باعث کم خونی می شوند چون برای خونسازی گرمی و تری در بدن نیاز است و ترش طعم ها سرد و خشک هستند لذا توصیه می شود افرادی که دچار کم خونی هستند از مصرف مواد غذائی ترش دوری نمایند..

🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی سرکار خانم دکتر فاطمه نجات بخش برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها