مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طریقه پخت سوپ شلغم

خواص: این سوپ برای سرماخوردگی مفید بوده و بهتر است قدری فلفل سیاه (نباید زیاد باشد) به آن افزوده شود.

مواد لازم: شلغم ۵۰۰ گرم، جو پوست‌کنده یک پیمانه،

جعفری تازه پاک‌شده ۲۰۰ گرم، پیاز متوسط ۱ عدد،

پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری، روغن زیتون ۷-۵ قاشق غذاخوری،

هویج متوسط رنده‌شده ۲ عدد، نمک و زردچوبه به مقدار لازم، لیموترش تازه به مقدار لازم.

روش پخت: این سوپ مانند سوپ جو آماده می‌شود. تنها باید شلغم‌ها را به صورت درشت، رنده و یا ریز، خُرد کنید

و در پایان به‌همراه جعفری به سوپ بیفزایید.

برگرفته از کتاب:
تغذیه در طب اسلامی ایرانی
دکتر غلامرضا کردافشاری و همکاران

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها