مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طریقه پخت حلوای زردک

پوست زردک را تراشیده و مغز وسط آن را خارج کنید، سپس آن را در آب و گلاب بپزید تا له شود و شيره نبات سفيد با عسل به آن اضافه كرده و هم بزنید تا سفت شود. زعفران را با گلاب ساييده در آن بریزید. مغز پسته بو داده و مغز بادام بو داده را نيم‏کوب کرده اضافه نمایید. همه مواد را در سينى ریخته، پهن كنید و به شکل لوزی برش دهید. خواص این حلوا:
– مقوی نیروی جنسی – افزایش دهنده قدرت باروری – ادرارآور- بازکننده انسدادهای ریز کبدی – مفید برای رفع سرفه ناشی از سردی – کمک به اخراج سنگ كليه و مثانه

منبع: کتاب تغذیه در ناباروری

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها