مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

فواید ناشناخته ترب

در چين ريشه ترب بادشكن و نيرودهنده است. له‏شده ريشه آن را به صورت ضماد براى سوختگى پوست در اثر آتش و ضرب‏خوردگى و كوفتگى و سوختگى پوست در اثر آب جوش و تعفن پا مصرف مى‏كنند. در هند و چين از خوردن تخم ترب در موارد سرطانهاى معده نيز استفاده مى‏شود و در استعمال خارجى در موارد ورم پستان در مادران شيرده بسيار مفيد و مؤثر است‏. اگر داخل ترب را خالى كرده روغن گل سرخ در آن بريزند و بر آتش گذارند كه جوش بخورد و نيم ‏قطره از آن در گوش بريزند براى تحليل باد و رفع درد گوش بسيار نافع است. اگر داخل ترب را خالى كرده و با تخم شلغم پر نمايند و سر آن را با قطعه‏اى شلغم مسدود كنند و در خمير گرفته و در آتش بپزند و آن را با عسل بخورند براى اخراج سنگ مثانه بسيار نافع است. و اين كار را تا سه روز پى‏درپى بايد ادامه دهند. خوردن تخم ترب مدر است و محرک شروع قاعدگی و بازکننده خون حیض و ترشح ادرار و حيض و شير را زياد مى‏كند.
نام کتاب : معارف گیاهی، حسین میرحیدر

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  گیاهان دارویی

دیدگاه ها