مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خاصیت ضدترشایی(ضد اسیدی)پنیر

پنیرهایی که امروزه در بازار موجود است با پنیری که حکما ذکر کرده اند تا حدودی فرق دارد. حکما برای درست کردن پنیر، از سرکه یا تخم قرطم یا انفخه حیوانات استفاده می کردند. در حالی که امروزه برای تهیه پنیر، از سرکه یا تخم قرطم یا انفخه حیوانات استفاده نمی شود. امروزه برای تهیه پنیر، از ماده ای به نام رنین استفاده می شود. به هرحال براساس آنچه حکما در کتبشان نقل کرده اند بهترین مایه پنیر آن است که از انفخه (شیر دلمه شده ای که در شیردان گوسفند ۱۵ روزه موجود است) تهیه؛ و در کوزه نگهداری شود. پنیر تازه دارای طبیعتی سرد و تر در درجه دوم است.
خاصیت ضد ترشایی پنیر (آنتی اسید)
مقدار دلخواه پنیر را در آب بجوشانند و مرتب ماده روغنی ای که روی آب می آید را جدا کنند تا وقتی که دیگر روغنی از پنیر جدا نشود. سپس تکه های پنیر را از آب خارج کنند و پس از خشک شدن کامل در تابه بریزند و تفت دهند تا قابل سحق و پودر شدن شود. این پنیر را نرم بکوبند و الک کنند و در ظرف مناسبی نگه دارند.
روش و مقدار مصرف: بعد از صرف غذا یک قاشق مرباخوری از مسحوق پنیر را روی زبان بریزند و با کمی عرق شیرین بیان فرو برند.

منبع: داروهای آبدست طبیب، محمد عبادیانی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها