مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

از نان سبوس دار استفاده کنید

دكتر گيلورد هاوزر، در كتاب گذرنامه براى يك زندگانى نوين، مى‏نويسد:
«روز به روز بر دامنه تجربيات و مطالعات درباره پيدايش بيمارى سرطان افزوده مى‏شود و همه كسانى كه در اين راه كار مى‏كنند، جملگى معتقدند كه سرطان، عاقبت شوم يك تغذيه بد است» و سپس اضافه مى‏كند: «در آمريكا، دسته مورمون‏ها كه اصول مذهبى آنان را وادار مى‏كند رژيم غذايى خاصى‏ داشته باشند، هيچ‏وقت، مبتلا به سرطان نمى‏شوند و حال آنكه بسيارى از آمريكاييان چون رژيم غذايى را رعايت نمى‏كنند، سرطان مى‏گيرند». پس از هزاران آزمايش كه در حيوانات به عمل آمد بر دانشمندان محقق شد كه يكى از علل و عوامل پيدايش سرطان، كمبود منيزيم در بدن است و اين مطلب، نه تنها در مورد حيوانات، بلكه در آدمى نيز صدق مى‏كند. در كتاب سرطان‏شناسى نيز با عنوان «كمبود منيزيم غذايى و خاصيت سرطان‏زايى آن»، همين مطلب را تأييد مى‏كند و مى‏گويد: «سابقا، نان يكى از غذاهايى بود كه منيزيم زيادى در بر داشت ولى امروزه با طرقى جديد كه براى تهيه آن متداول است، منيزيم آن بسيار كم است». در بين كليه غذاهاى نباتى، گندم بيش از همه منيزيم دارد و كمبود آن در زنان، در بروز سرطان مؤثر است. اين ماده كه اهميت حياتى آن براى بدن محرز است فقط در سبوس گندم موجود است نه در آرد سفيد. دلبه كه روى حيوانات تجربه كرده، ثابت كرده است نان سفيد استعداد بروز سرطان را در آن‏ها زياد مى‏كند، در صورتى كه نان سبوس‏دار اين استعداد را ايجاد نمى‏كند.

منبع: مجموعه آثار دکتر سید جلال مصطفوی کاشانی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  توصیه, غذای سالم

دیدگاه ها