مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خوردن پیاز و ترشی با آبگوشت

 آبگوشت را با پیاز یا ترشی بخورید، چرا که ترشی موجب جذب بهتر آهن و همچنین هضم بهتر غذا خواهد شد. آبگوشت غذای سنگینی است و هرگونه کمکی به هضم آن مفید است. خوردن پیاز نیز از آنجا که آبگوشت افزایش دهنده کلسترول بد خون است اما پیاز با کاهش کلسترول بد مانع از افزایش چربی خون میشود مناسب است و مانع از تاثیر کلسترول آبگوشت که معمولا بالاست روی ارگان های بدن می شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها