مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

غذایی مناسب زکام و نزله

خورشت کدو سبز: تا سه روز، هر روز به جای صبحانه، ناهار و شام مصرف شود. نکته مهم این است که این غذا باید برای هر وعده، همان زمان، پخته و میل شود و نباید برای وعده بعد از باقیمانده آن استفاده شود؛ چون بسیار لطیف است و بادوز می شود (و بوی نا می گیرد). حتی اگر در یخچال نگهداری شود باز هم مضر است. پختن این غذا تنها ۴۵ دقیقه زمان می برد؛ بنابراین تهیه و پخت آن زحمت چندانی ندارد. ترکیبات: کدوی سبز: یک عدد،
آلو بخارا: ۵ عدد، سینه مرغ: به قدر دلخواه. پخت: سینه مرغ را باید شستی خرد کنند. کدو را خرد نکنند. آلو بخارا را قبل از استفاده ده دقیقه در آب گرم بخیسانند. همه مواد را با هم در ظرف مناسبی بریزند و ۳ لیوان آب اضافه کنند و روی حرارت بپزند به طوری که آب به طور کامل جذب شود و به شکل لعاب درآید. این غذا بایستی گرم میل شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها