مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خطرات فشارخون بالا

از نظر دکتر روشنک قدس :

فشارخون بالا عاملی مهم و خطرساز برای ایجاد سکته قلبی، حمله مغزی، نارسایی احتقانی قلب، بیماری کلیوی پیشرفته و بیماری های عروق محیطی در انسان است و طبیعتاً با کنترل آن در سطح نرمال می توان از وقوع عوارض جلوگیری کرد. به این منظور باید: حجم غذای مصرفی در هر وعده کاهش یابد و از مصرف مدوام غذاهای غلیظ نظیر گوشت گاو، غذاهای کنسروی، انواع سس ها و لازانیا و ماکارونی و … بپرهیزند و اگر کار سنگین بدنی ندارند سعی کنند از غذاهای لطیف مثل گوشت مرغ، گوشت گوسفند، سالاد کاهو و … استفاده کنند. از تداخل طعام یا همان وارد کردن غذای جدید پیش از اتمام هضم غذای خورده شده قبلی پرهیز کنند. از سوء ترتیب در مصرف غذا (یعنی مصرف غذای غلیظ پیش از غذای لطیف) و از خواب و جماع هنگام پری شکم اجتناب کنند. حرکت ملایم (ورزش معتدل) را هرگز فراموش نکنند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها