مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

کبد چرب

از نظر دکتر فهیمی :

افراد مبتلا به کبد چرب این توصیه ها را جدی بگیرند: خودداری از مصرف غذاهای چرب، شیرین، پر نمک و کنسروها. مصرف وعده های غذایی بیشتر با حجم کمتر. مصرف غذاهای خانگی، عدم مصرف غذاهای فست فود و چرب رستوران ها، استفاده از غذاهای بخارپز و آب پز به جای کباب و سرخ کردنی ها، استفاده از سبزیجات تازه بخصوص سبز و نارنجی رنگ مثل خرفه ، اسفناج و هویج و …، مصرف تمامی میوه های ترش و قرمز، استفاده از ماهی به جای گوشت قرمز، مصرف دمنوشهای خنک کننده کبد مثل چای ترش، میوه گل نسترن، مصرف مطلوب رب انار و آلوبخارا در تمامی غذاها و آش ها و سوپ ها، مصرف غذاهای رقیق به جای غذاهای غلیظ و حجیم، استفاده از داروهای گیاهی به جای شیمیایی که باعث بالا رفتن حرارت در کبد نمیشوند. مهمترین نکته این است که ” خندیدن و شاد بودن ” در طول روز فراموش نشود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها