مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

زمان مناسب مصرف پنیر

گاه از قول طب ایرانی به پنیر کم لطفی می‌شود. پنیر سرد است، پنیر حافظه را کم می‌کند و … توجه داشته باشید که پنیر منبع خوبی از پروتئین و کلسیم است. آن‌چه که باید مورد توجه شما قرار گیرد؛ زمان مصرف پنیر است. جذب کلسیم غروب‌ها در بهترین وضعیت ممکن است. پس مصرف پنیر عصرها به همراه مصلحش گردو مناسب‌تر از صبح است. شما می‌توانید نان و پنیر و گردو را در صبحانه را میل کنید، فقط جذب کلسیم کمتری در صبح میسر می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف پنیر با گردو موجب استفاده کلسیم موجود در پنیر از فسفر گردو شده؛ پنیر در فرایند هضم و جذب خود نیازی به جذب فسفر مورد نیاز مغز از بدن ندارد، پس نگران حافظه خود نیز نباشید. ولی مصرف نان و پنیر با برش‌های اشتهااور خیار و گوجه فرنگی به سبب هضم ناقص ناشی از سردی زیاد، چندان مطلوب گوارش نیست. فقط در حد هوسانه میل کنید، آن هم فقط در فصل تابستان.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  سبک زندگی

دیدگاه ها