مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت قُبُرمِه

خواص: این غذا برای کسانی که طبع آن ها تر است مناسب است چراکه تری را گرفته و مانع از بیماری های می شود ولی برای خشک مزاجان مناسب نخواهد بود چون خشکی زیادی می‌ آورد. ابخره (بخارات) در بدن را زیاد می کند.

مواد لازم : گوشت برّه یا گوسفند  نیم کیلو. پیاز متوسط  ۲عدد. نخودلپه  ۲ قاشق غذاخوری. خرما  ۲ عدد. تمبرهندی  نصف پاکت (۲۵۰ گرم). روغن ارده کنجد  ۲ قاشق غذاخوری. زردچوبه، فلفل، نمک‌ دریا، آب به مقدار لازم. زعفران به مقدار لازم. آب سالم به مقدار لازم. روش پخت: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده با مقداری روغن ارده کنجد تفت می‌ دهیم. سپس گوشت و ادویه را اضافه کرده، تفت می‌ دهیم تا بوی زهم و آب گوشت گرفته شود. بعد نخود لپه را اضافه کرده و با بقیه مواد تفت می‌ دهیم. حال آب را به محتویات افزوده و می‌گذاریم تا پخته شود. پس از پخته شدن گوشت، آب، تمر هندی و خرما و زعفران را اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا نیم ساعت دیگر پخت ادامه یابد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها

  • ارسال شده در آذر ۵, ۱۳۹۶ ۱۴:۴۰

    هدی

    محشر شد طعم غذا زنده باد ممنووووونم كه در اختیار میگذارید و راهنمای سلامت ما شده اید