مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

کبد چرب

از نظر دکتر نجاتبخش :
افرادي که به کبد چرب مبتلا هستند نبايد از گوشت هاي غليظ استفاده کنند. گوشت گاو، گوساله و شتر در گروه گوشت هاي غليظ قرار مي گيرند و نبايد مصرف شوند. گوشت گوسفند، مرغ محلی و بلدرچين گزينه هاي خوبي هستند. خوردن نخودآب که به همراه ادويه جات گرم مثل دارچين و زعفران درست شود و در آن شويد وجود داشته باشد، مي تواند غلظت مواد داخل کبد را کم کند. براي درست کردن نخودآب مي توان از آب گوشت، نخود، برنج و گوشت استفاده کرد. يکي ديگر از سبزي هايي که باعث تقويت کبد مي شود شنبليله است که استفاده از آن در غذاها به بيماران مبتلا به کبد چرب توصيه مي شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها