مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

چای به جهت تقویت اعصاب

از نظر دکتر الهام اختری :

“به” رسیده شیرین را انتخاب بفرمائید. رسیدگی و شیرینی آن از بوی خوشش مشخص می شود.”به” را با رنده درشت رنده کنید و در سینی بریزید و اجازه دهید خشک شود سپس در ماهی تابه تفت دهید تا رنگ آن برگردد و تیره شود. چای “به” را می توانید با چند پر زعفران، یا یک هل شکسته نیز دم کنید. چای “به” مقوی اعصاب و قلب است. مفرح بی‌نظیری است که غم را از دل و جان شما دور می‌کند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها