مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

عطش را با تمبر هندی رفع کنید

تمبر هندی در کبد انسان تولید حرارت طبیعی کرده و با افزایش حرارت، عطش انسان را کاهش می‌دهد با مصرف تمبر هندی هضم اولیه منجر به هضم ثانویه (هضم در کیسه صفرا و کبد ) می‌شود و فرد احساس تشنگی نمی‌کند. تمبر هندی یکی از ترکیباتی است که حرارت کبد را کنترل می‌کند و این میوه به دلیل شیرینی در روده فرد، مزاج را به اعتدال رسانده و حتی از آلو بخارا نیز بهتر و ثقل آن کمتر است. تمبر هندی مسهل برای بافت معده و کبد با حرارت بالا است. تمبر هندی هر چه تازه تر باشد اثر و ماندگاری بیشتری دارد و اگر صنعتی باشد به دلیلی اسیدی و ترش شدن طعم آن، خاصیتی ندارد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  نسخه سنتی

دیدگاه ها