مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

گرم مزاجان در سفر اربعین

از نظر دکتر امیرمحمد جلادت :

توصیه هایی به گرم مزاجان در سفر اربعین
در این سفر رعایت موارد مربوط به مزاج بسیار مهم است.
اگر مزاجی با پایه گرم دارید از کم آبی در بدن خود جلوگیری کنید. از خاکشی و برگ آلوی خیسانده استفاده کنید و از روغن های سرد مانند بنفشه استفاده نمایید. غذاهای این سفر معمولا خشکند مانند کباب و غذاهای سرخ شده که این ها شرایط را برای گرم مزاجان و خشک مزاجان بدتر می کنند. اگر برایتان مقدور بود غذاهای رطوبت دار مانند سوپ بخورید که بدنتان کمتر دچار گرمی زیاد و تب شود. اگر دچار تب شدید و احساس کردید بدنتان دچار گرمای زیاد شده، از خیسانده انجیر و آلو بخارا استفاده کنید و قوی تر از آن خیسانده تمبر هندی است. اگر گرما بسیار بالا بود شربت بنفشه بهترین راه است. استفاده از جو بهتر از حبوبات است. سعی کنید آب کافی همیشه به همراه داشته باشید. تخم شربتی و خاکشی اگر به آب اضافه شود اثرش بهتر است. روغن گل سرخ و روغن بنفشه خاصیت ضد افتاب بودن هم دارد و به شما کمک بیشتری خواهد کرد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها