مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت حلوای بادام

حلوای بادام: مواد مورد نیاز: مغز بادام شیرین، خرما، آرد گندم سبوس دار الک شده، روغن ارده‌ کنجد، از هرکدام ۳۰ گرم تهیه شود. طرز تهیه: بادام و خرما را شب هنگام در اندکی آب به طوری که رویش را بپوشاند، بخیسانید و صبح هسته خرما و پوست بادام را جدا کنید‌. سپس در همان آب بسایید و بر روی حرارت ملایمی قرار دهید‌. سپس آرد را در روغن بریان کنید و بادام و خرمای پخته شده را در روغن مذاب لت کنید تا مانند حلوا بسته شود‌. سپس آرد بریان شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و طبق معمول دم کنید. کل این حلوا یک غذای کامل است یعنی در یک وعده باید میل شود. مصرف این حلوا در مدت هفت روز مغز را تقویت می‌کند. و قوای عمومی بدن را بالا می برد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها