مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

روش پخت آش آلو

موادلازم برای ۶ نفر: برنج: یک استکان، گوشت چرخ‌کرده: نیم کیلو، سبزی آش: یک کیلو، پیاز: ۳ عدد، لپه: نصف استکان، آلوی تازه: ۱ کیلو یا آلوی خشک: ۲۵۰ گرم، نمک بدون ید: به مقدار کافی، زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری، فلفل: به مقدار کافی. روش پخت: پیاز را سرخ کنید و زردچوبه را به آن بیفزایید. لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید. گوشت را با پیاز رنده‌شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و به‌صورت کوفته‌ریزه در آورید. برنج و لپه که نیم‌پز شدند، سبزی خردشده را در آنها بریزید. پس از پختن سبزی، کوفته‌ریزه‌ها را به مواد قبلی بیفزایید. هسته آلوی تازه را بگیرید و در آخر کار بیفزایید و بگذارید آش جا بیفتد. دقت کنید که آلوی خشک را باید زودتر در آش ریخت. وقتی آش آماده شد، روی آن را با نعناداغ و پیازداغ تزئین کنید.

خواص: آش آلو با دستور بالا، مزاج معتدل دارد و تری‌افزا و لینت‌بخش است و می‌تواند برای عموم افراد، خوراک پائیزه مناسبی باشد. این آش سنتی ایرانی، بسیارمقوی است و به جهت لطافت، پس از هضم، فضولات کمی به‌جا می‌گذارد. دقت کنید که بدون استفاده از رب گوجه و خوردنی‌های غلیظ و لزج مرسوم مانند رشته‌ها، کشک، سیب‌زمینی و… می‌توان غذاهای درجه‌یکی فراهم آورد که خواص پرشماری برای تندرستی ما دارند. با زنده‌کردن آش‌ها و دیگر خوراک‌های ایرانی، مصرف نان و برنج را کم و روغن‌های مضر را حذف کنیم.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها