مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طرز تهیه قیماق

مواد لازم : آرد سبوس دار ۴قاشق غذاخوری، ۴ لیوان آب، زنجبیل، زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه، عسل یا شکر نصف لیوان، روغن حیوانی ۳قاشق غذاخوری. طرز تهیه: ابتدا آرد سالم را در قابلمه ای تفت می دهیم. سپس روغن و زردچوبه را اضافه کرده مخلوط می کنیم. بعد آب را کم کم اضافه کرده هم می زنیم. زمانی که مخلوط یکنواخت و یکدست شد حرارت را کم کرده عسل یا شکرسرخ را اضافه می کنیم. پس از حدود ۱۰ دقیقه زنجبیل و زعفران آب شده را اضافه می کنیم. خواص: مجموع این غذا رادع است و ملین بسیار نرم و سبک می باشد. قیماق برای مراقبت از بیماران و کسانی که ضعف جسمانی دارند بسیار مناسب است و در عین ساده بودن با انرژی است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها