مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص خوراکی باقالا

باقالای تازه سرد و تر است و باقالای خشک سرد و خشک است. این گیاه برای جلوگیری از تولید سنگ مثانه و باز کردن گرفتگی ها مفید است. جوشانده باقلا اثر خوبی در رفع رماتیسم دارد. از جوشانده باقلا برای درمان نقرس استفاده کنید. باقلا را اگر با سرکه و آب بپزید و با پوست بخورید اسهال مزمن را درمان می کند. برای رفع گرفتگی صدا باقلا را با روغن بادام و قند مخلوط کنید و بخورید. ضماد باقلا با شنبلیله و عسل برای نرم کردن دمل و ورم بناگوش و زیر چشم مفید است. ضماد باقلا جوش و کورک را می رساند و چرک را خارج می کند. برای درمان تکرر ادرار از جوشانده ریشه باقلا استفاده کنید. برای رفع التهاب و درد نوک انگشتان و ناخن باید یک مشت برگ باقلا را با نیم لیتر آب بجوشانید و بگذارید کمی سرد شود و انگشتان خود را به مدت دو ساعت در آن قرار دهید تا برطرف شود. باقالا همچنین خشونت حلق را برطرف می کند و چاق کننده است.برای رفع ورم پستان کوبیده آن را با سکنجبین خمیر کرده و بر آن ضماد کنید. باقلای تازه خونریزی را رفع می کند. آرد آن با شیر ماسکی برای زیبایی صورت است. باقالا نفاخ است و باید با مصلح آن که روغن بادام و فلفل است مصرف شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها