مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

بین میوه و غذا ۲ساعت فاصله باشد

اگر می خواهید بعد از خوردن میوه دچار نغخ, درد معده و سوء هاضمه نشوید به این توصیه ها عمل کنید:
بین خوردن میوه و غذا باید دست کم ۲-۱/۵ ساعت فاصله باشد چون در غیر این صورت، موجب سوء هاضمه می‌شود. پس از میوه‌های تر مانند سیب و انگور و هندوانه نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه موجب نفخ شدید و سنگینی معده می‌شود. در همراهی میوه‌ها باید به گرمی و سردی آنها توجه شود. دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده شوند. سیب و انگور را می‌توان به عنوان غذا خورد ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند. سیب شیرین را می‌توان به همه توصیه کرد؛ گرم مزاج ها می‌توانند سیب ملس استفاده کنند. خوردن فالوده سیب با نصف استکان گلاب و کمی شکر یا نبات، موجب تقویت ذهن و قوای بدن می‌شود. زیتون حتما باید همراه غذا خورده شود نه پیش و پس از آن. انجیر و آلو برای رفع یبوست در رمضان مناسب‌اند و حتما باید رسیده و شیرین باشند. خوردن میوه‌های نارس موجب سوء هاضمه می‌شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  توصیه

دیدگاه ها