مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

فلفل قرمز؛ درمانگر میگرن

فلفل قرمز یکی از گیاهانی است که مصرف آن میان مبتلایان به بیماری میگرن دیده می‌ شود. به‌ این دلیل که فلفل هندی یا قرمز می‌ تواند درد میگرن را تسکین دهد، افرادی که سردردهایشان به بخش خاصی از سر مربوط نیست و در تمام سر پخش می‌ شود می‌ توانند با خوردن فلفل هندی یا قرمز بیماری‌ شان را تسکین دهند. فلفل ترکیب فعالی به نام کپسایسین دارد. این ماده تسکین‌ دهنده درد است. به‌ این ترتیب که مسیر انتقال پیام‌ های عصبی از طریق گیرنده‌ های درد به مغز را تغییر می‌ دهد. شیوه مصرف: یک عدد فلفل را داخل یک فنجان آب جوش بریزید و آن را با عسل شیرین کنید. بهتر است مصرف این دارو را در حجم کم شروع کنید و بتدریج هرهفته مقدار مصرف آن را افزایش دهید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  نسخه سنتی

دیدگاه ها