مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت آش گندم

مواد لازم (۴ نفر): گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۲پیمانه، لوبیا سفید یک پیمانه، لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه، تره، جعفری، گشنیز خرد شده ۶ پیمانه، پیاز خرد شده ۲ عدد، نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه، کاری و پودر زیره به میزان لازم، روغن کنجد به میزان لازم. روش تهیه: حبوبات را از قبل خیس می‌ کنیم. لوبیا سفید را همراه با آب و کمی زردچوبه می‌ پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را اضافه کرده و خوب می‌ پزیم. گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به همراه سبزی، نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می‌پزیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه تفت می‌دهیم، پس از مدتی ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت می‌دهیم. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. خواص غذا: معتدل، ملین، خون ساز و مقوی است. تقویت کننده بدن است. مصلح آن ادویه موجود در آش، عرق نعناع است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها

  • ارسال شده در مهر ۵, ۱۳۹۶ ۱۹:۰۲

    اسما همتی

    کانال طبایع بهترین و کاملترین کانالی هست که تا الان دیدم 🌷قطعا روشی بی ضررتر از روش طب اسلامی نیست