مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

روش پخت سکباج(شوربای سرکه)

مواد لازم: سرکه انگور طبیعی، نعنای تازه، کرفس تازه، تره، زردک (هویج ایرانی)، پیاز، گوشت بره، شکر سرخ (قهوه ای) ، زعفران، عسل به مقدار لازم. روش پخت: گوشت را در ظرفی می جوشانیم تا کمی نیم پز شود ، سپس آن را در آبکش می گذاریم تا آب آن برود. در ظرفی دیگر تره و زردک و پیاز را ابتدا مدت کمی در آب جوش می ریزیم (در حد دو قل) سپس از ظرف خارج می کنیم و با آب سرد کمی می شوییم و بعد روی آن سرکه و کمی آب جوش ولرم شده و نعنا یا کرفس می ریزیم تا بجوشد، حالا گوشت را اضافه می  کنیم  و کف غذا را می گیریم. گوشت که پخت، کمی شکر سرخ با زعفران و البته کمی ادویه خانگی اضافه می کنیم. خواص: این غذا خواص ضد پیری دارد و با پوکی استخوان مقابله می کند. گلو درد را تسکین می دهد و قند خون را تنظیم می کند. این غذا طبع سرد دارد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها