مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طریقه پخت کوکوی گزنه

مواد لازم : گزنه (نوعی سبزی وحشی محلی) یک کیلو، تخم مرغ محلی: ۴عدد، آرد گندم سالم: دو قاشق غذاخوری، روغن محلی یا ارده کنجد: سه قاشق غذاخوری، نمک دریا ،فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم. روش پخت: پس از پاکسازی و شستشو گزنه آن را بطور کامل خرد نموده، خوب هم می زنیم. سپس آن را با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار ذکر شده مخلوط مینماییم. پس از آن مقداری روغن ارده‌کنجد در تابه ریخته، پس از داغ شدن روغن مواد را به اندازه دلخواه درآورده و در داخل تابه سرخ می نماییم. می توانید بسته به سلیقه و مزاجتان مقدار مواد را تغییر دهید.
خواص: طبیعت این غذا گرم و خشک است، همچنین ملطف اخلاط لزجه، مدر (جاری کننده) بول و حیض و شیر و عرق، افزاینده میل جنسی (مبهی)، پاک کننده سینه و شش و معده، گشاینده دهانه رحم، بازکننده سده جگر و طحال (سپرز) است. نکته : باید از سبزی گزنه تازه استفاده کنید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها