مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طریقه پخت شیرینی برشتوک نخود

مهم‌ ترین ترکیب در این شیرینی سنتی، آردنخودچی است که آرد حاصل از پرفایده‌ ترین حبوبات یعنی نخود است. طبیعت نخود، گرم و خشک است و از نظر تغذیه‌ ای ارزش بالایی دارد. از این رو مصرف آن به‌ ویژه در کودکانی که دچار ضعف و لاغری هستند، اهمیت به‌ سزایی دارد، به‌ ویژه آنکه این ماده غذایی می‌ تواند موجب افزایش اشتها شود.

مواد لازم: روغن جامد حیوانی ۱۵۰ گرم، آرد نخودچی ۲۵۰ گرم، پودر شکر ۱۲۵ گرم، هل نیم قاشق چای‌خوری
پودر پسته به میزان دلخواه. روش پخت: روغن جامد را درون ظرف مناسبی ریخته، روی حرارت ذوب کنید. سپس آرد نخودچی را افزوده و کاملا هم بزنید و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس از روی شعله برداشته، پودر شکر و هل را بیافزایید و هم بزنید. برشتوک را در سینی چهارگوشی که پیش‌تر کف آن کاغذ روغنی انداخته‌اید، ریخته و سطح آن را صاف کنید. سپس روی آن را با پود پسته پوشانده و پس از خنک‌شدن، به صورت لوزی بریده و در ظرف دیگری بچینید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها